een zonneplan op maat

Onze zonnepanelen en werkwijze

Voor het opstellen van een offerte komen wij bij u langs en bekijken we de ligging van het dak, bepalen we de plaats van de omvormer en beoordelen we de groepenkast. Samen met u wordt dan bepaald wat de beste opstelling is van de panelen en welke panelen en omvormers het beste passen in uw situatie. Vanuit de gegevens die wij zo verzamelen maken wij een offerte op maat, gericht op uw sitatie.

Een oplossing voor ieder dak

Bij het monteren van zonnepanelen vraagt elk soort dak om een specifieke oplossing. VEBA solar monteert zonnepanelen op elk soort dak; platte daken, golfplaat daken, op dakpannen, op stalen daken en zelfs geïntegreerd in het dak.

Omvormers

Zonnepanelen zetten zonlicht om in gelijkstroom. Een omvormer zorgt ervoor dat deze gelijkstroom wordt omgezet naar wisselstroom, zodat uw huishoudelijke apparatuur er gebruik van kan maken. De omvormer zorgt er ook voor dat te veel opgewekte stroom teruggeleverd wordt aan het net.

In ons zonneplan op maat houden we bij de keuze van een omvormer rekening met uw sitatie voor een optimaal rendement.


Werkzaamheden-1
 
Veba Solar
Werkzaamheden-1

Onze experts kijken altijd naar uw specifieke situatie en adviseren u welke panelen daarbij het beste passen. Bij nieuwbouw of dakrenovatie zijn geïntegreerde zonnepanelen een fraaie optie.

Werkzaamheden-1

De ligging van uw dak is van invloed op het rendement van uw zonnepanelen. Wij kijken altijd welke panelen en manier van monteren ideaal zijn voor uw specifieke situatie.

Werkzaamheden-1

Zonnepanelen op een schuur? Hier zijn de panelen gemonteerd op een stalen dak.

Werkzaamheden-1

VEBA solar levert en monteert zonnenpanelen voor bedrijven en particulieren.

  • Bespaar
  • Panelen
  • Duurzaamheid
  • Offerte

We laten graag zien wat VEBA solar voor u kan betekenen. Met een vrijblijvende offerte, specifiek gericht op uw persoonlijke sitatie, laten we zien hoe groot het voordeel van zonnepanelen kan zijn.

Vraag een offerte aan